مقاله نقش دانش بومی بر نگهداری و فراوری خرما دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقش دانش بومی بر نگهداری و فراوری خرما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش دانش بومی بر نگهداری و فراوری خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:7
چکیده:
خرما با نام علمی (phoenix dactlylifera) از گونههای گرمسیری گیاهی میباشد که بخش وسیعی از باغات مناطق جنوب مملکت ما را مشمول میشود. یکی از ارقام پر مصرف خرمای مضافتی است که از جمله ارقام تر محسوب میشود که خصوصیات خاص این رقم مراقبتهای ویژهای را میطلبد. زیرا شرایط اقلیمی خاص مناطق خرماخیز نظیر گرمای زیاد، رطوبت و تابش شدید از کیفیت مطلوب آن میکاهد. اما ساکنان سرافراز این مناطق از دیرباز با دانش بومی خود شیوههای شایستهای جهت افزایش کیفی و ماندگاری این محصول را بنا نهادهاند که پارهای از آنها حتی از متدهای معمول و متداول عصر حاضر نیز برتر میباشد بدیهی است معرفی و یادآوری این شیوهها میتواند مسیرهای مناسبی جهت افزایش انبارداری و فرآوری و استفاده بهینه از این محصول ارزنده را به ارمغان آورد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0